• Home
 • Even voorstellen

Even voorstellen

Zorgboerderij Berne Wille is in 2005 opgestart door Bert en Coby Wille. Ruim tien jaar later wordt de zorgboerderij gerund door een team van 14 medewerkers, met Bert en Coby aan het roer. Coby heeft veel ervaring opgedaan in het (speciaal) onderwijs en Bert in het management. Coby heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in psychotherapie en heeft de opleiding Integratieve Kinder- en Jongerentherapie (Academie voor Psychotherapie te Amsterdam) afgerond.

Vanwege structuur en de rust kiest Berne Wille bewust om niet met vrijwilligers te werken. De teamleden zijn gespecialiseerd in de zorg en volgen vrijwillig en verplicht scholing. Het managementteam bestaat uit Bert, Coby en Jitske Wille (teamleider) en Sjoerd Didden (kwaliteitsadviseur).

Visie

Berne Wille wil iedere cliënt positieve ervaringen meegeven en de cliënt in zijn of haar eigen kracht zetten. Berne Wille creëert een situatie waarin eenieder zich veilig en thuis voelt.

Tenslotte: alle cliënten zijn gelijkwaardig en uniek.

Meerwaarde

Berne Wille werkt op een integratieve wijze, zij zet zich in voor de ontplooiing van de cliënt, het maken van eigen keuzes en het stimuleren van contacten met andere mensen. Vanuit de kracht van de mens wordt gedacht en gewerkt. De cliënt beseft zelf wat hij/zij weet, kan en doet! Aan de integratieve werkwijze ligt de gedachte ten grondslag, dat wij mensen integrale wezens zijn waarbij emotionele, mentale, gedragsmatige, sociale, spirituele en lichamelijke aspecten een belangrijke rol spelen.

Missie

Berne Wille biedt haar cliënten een milieu waarin zij zichzelf kunnen zijn. Onze begeleiding ligt hieraan ten grondslag, door de focus te leggen op groei en vooruitgang van de cliënt. Dit resulteert in een prettige ambiance.

Naast het begeleiden van de cliënt, ondersteunen wij ook de ouders/wettelijke vertegenwoordigers van de cliënt. Het aangaan van deze ‘samenwerking’ draagt bij aan onze missie.

Berne Wille werkt vanuit een christelijke levensovertuiging en heeft respect voor iedereen met of zonder religie.

Nieuwsberichten

 • Maatregelen COVID-19

  Berne Wille blijft tijdens de lockdown van 15 december t/m 18 januari open. Wij oriënteren ons op eventuele veranderingen binnen Lees Verder
 • Winterkamp

  We hebben erg genoten van het winterkamp in Les Menuires. We hebben gewandeld, sneeuwballen gegooid en natuurlijk geskied en gesnowboard.   Lees Verder
 • Toneelruimte

  De toneelruimte is gerenoveerd. Er is een auto speelmat geplaatst en de cliënten genieten van het podium.  Lees Verder
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Berne Wille

Wommelserweg 9
8804 NK Tzum
KVK: 01107522 / AGB: 730278

Contact

Vast: 0517-342412
Mobiel: 06-10609013
Email: info@bernewille.nl